Robert Vukičević najuspješniji mlađi junior na GP mitingu u Dubrovniku, PK Šibenik uzeo čak 30 medalja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Čak 30 medalja osvojio je Plivački klub Šibenik na mitingu ‘Zlatni Orlando’, četvrtog ovogodišnjeg iz HEP Grand Prix serije, koji je u Dubrovniku okupio 140 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Crne Gore, Srbije, Albanije i Slovenije.

Boje kluba iz Crnice branilo je sedam plivačica i jedan plivač plivač. Jedan, ali vrijedan. Naime, Robert Vukičević bio je najuspješniji plivač na mitingu u kategoriji mlađi juniora. On je u toj kategoriji osvojio tri zlata, dok je u seniorskoj konkurenciji uzeo tri srebra.

pk sibenik 2

Kod djevojaka je najuspješnija, pak, bila Marija Kardum osvojivši četiri zlata u kategoriji mlađih juniorki te četiri seniorske bronce. Što se tiče ostalih članova PK Šibenik, Martina Ševerdija okitila se u juniorskoj kategoriji s jednim zlatom i dva srebra, čemu je pridodala i jedno seniorsko srebro, seniorka Ana Burazer osvojila je četiri srebrna odličja, juniorka Marta Leković uzela je srebro i broncu, Bruna Lokas u istoj je kategoriji osvojila jedno srebro i tri bronce, dok su mlađe juniorke Emma Curavić i Gabriela Roman doplivale do srebra, odnosno bronce.

Kažimo kako je ovo bio prvi nastup članova PK Šibenik u ljetnoj sezoni nakon Ekipnog prvenstva Hrvatske te ujedno kontrola za Prvenstvo Hrvatske koje je na rasporedu u srpnju.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.