Nitko nije htio u utrku s njim: Šibensku zajednicu sportova i sljedeće će četiri godine voditi Joško Jurić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Zajednicu sportova Grada Šibenika i sljedeće će četiri godine voditi isti čovjek. Epilog je to Izborne sjednice Zajednice koja je u utorak održana u Gradskoj knjižnici ‘Juraj Šižgorić’, a na kojoj je, jednoglasno, za novo-starog predsjednika izabran Joško Jurić.

Iako su 60 članova Zajednice sportova imale mogućnost kandidirati, prikupiti potpise podrške i na koncu predložiti kandidata, Izborna komisija ustanovila je da je predložena sama jedna kandidacijska lista, ona dosadašnjeg predsjednika. Za njega su ruku digli predstavnici svih 42 članova Zajednica koji su nazočili sjednici.

zajednica sportova 2

Na prijedlog predsjednika, koji je jednoglasno prihvaćen, za članove Izvršnog odbora Zajednice izabrani su Dražen Crnogaća (VK Krka, prvi dopredsjednik), Josip Milaković (OKK Dražen Petrović, drugi dopredsjednik), Tonći Radnić (JK Val), Antonijo Svirčić (MNK Crnica), Jure Zoričić (HNK Šibenik s.d.d.) i Gordan Drenski (Klub sjedeće odbojke Šibenik). U Nadzorni odbor Zajednice sportova izabrani su, također jednoglasno, Tomislav Jukić (predsjednik), Andrija Španja, Zoran Rupić, Jozo Marinović i Toni Skelin (zamjenski član).

zajednica sportova

Na kraju sjednice Joško Jurić zahvalio se svima nazočnima na podršci i ukazanom povjerenju te je najavio da će sa svojim suradnicima nastaviti dalje predano raditi na jačanju šibenskog sporta te svim klubovima biti permanentna podrška u što uspješnijem djelovanju.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.