Nesposobni birokrati Kninjanki Mateji Jelić uskratili nastup na Svjetskom kupu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nastup na Svjetskom kupu u Meksiku trebao je, nakon osvajanja svjetskog juniorskog naslova, biti vrhunac u dosadašnjoj karijeri Kninjanke Mateje Jelić. Međutim, članici Taekwondo kluba DIV Knin i njezinim kolegicama iz reprezentacije, među kojima su i sestre Zaninović, uskraćeno je pravo nastupa na ovom elitnom natjecanju. Uskratili su im ga Hrvatski olimpijski odbor i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta koji se ovih dana prepucavaju tko je kriv što nema novaca za poslati djevojke u Meksiko. Taj isti HOO, primjerice, ima sredstava za financiranje propale Sportske televizije na kojoj se uglavnom vrte kasačke utrke, to isto Ministarstvo ima novaca za razne domjenke i ostale reprezentativne troškove, ali, eto, za poslati djevojke u Meksiko, gdje su trebale skupljati bodove za Olimpijske igre u Rio de Janeiru, novaca se nema.

Badava curama pusta odricanja, litre prolivenog znoja i modrica po cijelom tijelu kad glavnu riječ vode nesposobni birokrati.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.