Mogu li ‘građani’ od ‘vukova’ napraviti psiće?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon nešto lakše, domaće utakmice protiv Zaboka, košarkaše Šibenika u petak čeka puno teži izazov. Odlaze, naime, u ‘vučji brlog’, kod Cibone. I to u nezgodno vrijeme. Zagrepčani su, naime, u dobrom ritmu, zaredali su nekoliko pobjeda u ABA ligi i domaćem prvenstvu. Narančasti će, dakle, morati odigrati jednu od svojih najboljih partija žele li izvući pozitivan rezultat.

– Dobro smo trenirali i spremni dočekujemo dvoboj u petak. Osim maksimalne koncentracije tijekom svih 40 minuta, morat ćemo energetski biti dobri, baš kao i u skok igri. Ispunimo li te uvjete, možemo se nadati pozitivnom ishodu – veli Vladimir Anzulović, koji bi u Zagrebu na raspolaganju trebao imati sve igrače, osim Paića i Šarića, koji su s juniorskom reprezentacijom na Europskom prvenstvu u Turskoj.

Iako su na ljestvici ispred njih, s omjerom 9-2, trener Šibenika ulogu favorita, očekivano, prepušta Ciboni, koja je na omjeru 6-3.

– Cibona je na domaćem parketu favorit protiv svakog kluba iz A1 lige, ali to ništa ne mora značiti. Vjerujem u moje momke, vjerujem da u petak mogu odigrati jednu pravu utakmicu – zaključio je Anzulović.

Podsjećamo, utakmica između Cibone i GKK Šibenika na rasporedu je u petak u 20 sati, uz izravan prijenos na Arenasport.

(foto: Milan Balaban)


Pratite nas i na društvenim mrežama: