Mlada reprezentacija ne može bez biličkog ‘ministra obrane’ i šibenskog ‘egzekutora’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Pred hrvatskom U-21 nogometnom reprezentacijom nova su dva kvalifikacijska dvoboja za Europsko prvenstvo 2019. Prvi je onaj gostujući protiv Češke (23. ožujka), a drugi domaći protiv Moldavije (27. ožujke). Izbornik Nenad Gračan ovih je dana objavio popis kandidata za te utakmice, a na njemu je očekivano i bilički ‘ministar obrane’ Duje Ćaleta-Car, aktualni član Red Bull Salzburga, ali i još jedan bivši igrač Šibenika, Marin Jakoliš iz Admire Wacker, koji je također postao neizostavan i važan član mlade reprezentacije.

 – Očekuju nas dvije zahtjevne utakmice, posebno prva protiv Češke. U Varaždinu smo odigrali sjajno, momčad je pokazala karakter i kvalitetu u toj utakmici, premda nas rezultat ne smije zavarati jer je Češka dobra momčad. Svjesni smo važnosti utakmice, a bitno je odigrati taktički dobro i organizirano. Budemo li tako nastupili, možemo očekivati pozitivan rezultat – kazao je Gračan.

Podsjetimo, Mladi Vatreni pobijedili su Češku u Varaždinu 5:1, dok je Moldaviju u gostima dobila sa 3:0. Što se tiče trenutnog stanja u kvalifikacijskoj Skupini 1, na čelu su Hrvatska i Grčka sa po 13 bodova, a slijede Bjelorusija i Češka sa sedam osvojenih bodova.


Pratite nas i na društvenim mrežama: