'U cijeloj priči dobro je što se ovo dogodilo sada pa imam vremena reagirati do 15. veljače i dovesti jednog ili dva nova igrača'

Milin o odlasku M. Jakoliša: ‘Prodao se zahvaljujući igrama u Šibeniku, a klub će ostati bez odštete’Foto: ŠP (Milan Balaban)
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Marin Jakoliš ipak odlazi sa Šubićevca. Ali ne natrag u Hajduk, odakle je stigao na posudbu, već u inozemstvo, po svemu sudeći u Italiju. Tu vijest potvrdio nam je trener narančastih Ferdo Milin.

– Istina je i žao mi je zbog toga, nije mi drago što ostajem bez takvog igrača, ali što je tu je. Rekao sam mu što mislim, a to je da bi za njega bilo bolje da je ostao do kraja polusezone u Šibenik i dodatno si podigao vrijednost, ali odlučio je kako je odlučio i želim mu svu sreću – kazao nam je Milin.

Dodao je, međutim, kako je bio spreman i na ovakav rasplet, odnosno da je imao i plan B.

– U cijeloj priči dobra je stvar što se to sada desilo, jer mogu reagirati do 15. veljače i dovesti jednog, ili dva nova igrača riješi li se problem s Fifom, a blizu smo toga. Realno, on je mogao otići i 10. veljače i tada bismo bili u problemima- ističe trener Šibenika.

Ono što je razočaravajuće za Milina, ali i za sve navijače narančastih, jest što klub sa Šubićevca neće dobiti niti lipe odštete, s obzirom da je Jakoliš imao ugovor s Hajdukom.

– Šteta što ugovor o posudbi nije drugačije bio sastavljen, jer realno gledajući, on se prodao zahvaljujući odličnoj polusezoni u Šibeniku. Ali, svatko je krojač svoje sudbine, a za Šibenik se ne bojim, bit će sve u redu – zaključio je u optimističnom tonu Ferdo Milin.


Pratite nas i na društvenim mrežama: