Šibenka u utorak protiv Zadra igra prvi četvrtfinalni dvoboj

Miković uoči Višnjika: ‘Boljeg protivnika u play offu nismo mogli dobiti’Foto: Milan Balaban
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Košarkaši Šibenke u utorak igraju prvu utakmicu četvrtfinala doigravanja Premijer lige. Na Višnjiku ih čeka Zadar, prvoplasirana momčad regularnog dijela, koja ih je nadigrala u sve tri utakmice regularnog dijela. Mogu li ih narančasti iznenaditi u doigravanju, uzeti barem jednu pobjedu?

– Dat ćemo sve od sebe da seriju učinimo što zanimljivijom. O Zadru ne treba previše trošiti riječi, najveći su favoriti za prvaka i igraju jako dobro u zadnjem vrijeme. Pokušat ćemo pružiti što bolji otpor i na zadovoljavajući način zaključiti ovu tešku sezonu koja je po meni bila uspješna jer smo sve ciljeve koja je uprava stavila pred nas ispunili – kaže trener Šibenke Dženan Rahimić, koji za dvoboje sa Zadrom neće moći računati na Solomuna i Andabaku, kao i na mladce Živkovića i Klarina.

– Nadam se da će njih dvojica biti spremni za juniorske utakmice koje kreću uskoro – zaključio je Rahimić.

Jedan od najvažnijih igrača narančastih ove sezone Milija Miković jedva čeka okršaje sa Zadrom.

– Igramo protiv najjače ekipe u prvenstvu i po meni boljeg protivnika u play offu nismo mogli dobiti jer motivacije nam neće manjkati. Svakom je draž igrati protiv najboljih, pogotovo u play off, jer se svi želimo pokazati u najboljem svjetlu – ističe centar Šibenke, koji, jasno, Zadrane drže velikim favoritom.

– Ekipa su sa širokim rosterom, pokriveni su na svakoj poziciji s minimalno dva igrača. Neće nam biti lako, ali nema razloga da ne uđemo hrabro, damo sto posto te na kraju izađemo zadovoljni iz dvorane, kakav god bio rezultat, jer znamo da smo dali sve od sebe – poručio je Miković.

Dodajmo kako se četvrtfinale igra na dvije pobjede, a sutrašnji dvoboj na Višnjiku počinje u 19 sati.


Pratite nas i na društvenim mrežama: