Vrijedne medalje

Luca Baus i Josip Čubrić osvojili bronce za Karate klub Pirovac na državnom prvenstvuFoto: ŠP
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Dvije medalje osvojili su članovi Karate kluba Pirovac na Prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste održanom u Jastrebarskom. Broncom se okitio Josip Čubrić, kojem je prošle godine za dlaku izmakla medalja, da bi je ovaj put nakon tri borbe napokon okačio oko vrata.

Odličje istog sjaja osvojila je i Luca Baus. Ona je nakon prolaska u eliminacijama unatoč dobrom nastupu izgubila od vidno iskusnije borkinje, da bi u idućoj borbi ipak osigurala svom klubu još jednu medalju. Boje KK Pirovac na prvenstvu branili su još Patrik Tomić i Oliver Jović. Patrik je nakon tri borbe, unatoč neriješenom rezultatu, zbog pravila prednosti prvog poena ipak ostao bez medalje. Oliver je također ostvario dobar nastup, ali je nažalost zaustavljen u prvom kolu rezultatom 3:2.

 – U odnosu na prošli turnir, vidljiv je ogroman napredak, ponosni smo. Sve u svemu, velik uspjeh za nas, ali i još veća motivacija svima za buduće izazove – kazao je trener Dario Karan.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.