Juniorke ŽKK Šibenik plasirale se na final four Prvenstva Hrvatske

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Velik uspjeh ostvarile su juniorke ŽKK Šibenik. Djevojke su se, naime, plasirale među najbolje četiri ekipe u Hrvatskoj. Do tog ostvarenje mlade su Šibenčanke, pod trenerskom palicom  Dragana Ognjenovića, došle nakon što su uspješno odradile poluzavršni turnir. U prvom susretu mlade Šibenčanke doživjele su poraz od Trešnjevke, ali je onda u njima proradio šibenski dišpet i upisale dvije pobjede, protiv Kvarnera i Broda na Savi. Na poluzavršnici briljirala je juniorska reprezentativka Periša koja je u tri susreta ubacila 71 poen, a uspjeh je tim veći ako se zna da se juniorska ekipa okupila prije svega mjesec dana, s obzirom da dio djevojaka igra za prvu ekipu, a dio za kadetkinje i mlađe kadetkinje.

One su pokazale kako šibenska ženska košarka, uz pravu podršku i logistiku, ima svijetlu budućnost, pa se nadamo kako će i sa završnog turnira PH stići dobre vijesti.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.