Vrum, vrum

Gužva na startu skradinskog autoslaloma i Fićo kupa: ‘Prezadovoljni smo odazivom’

Ljubitelji automobilističkih utrka u nedjelju će doći na svoje. U Skradinu se, u organizaciji Auto kluba Mihovil, održava 5. Super autoslalom, koji se boduje za Prvenstvo Hrvatske regije jug, kao i popularni Fićo kup, s legendarnim automobilima u glavnoj ulozi. Jasno, tu je i tradicionalno Otvoreno prvenstvo AK Mihovila, tako da uzbuđenja na jednoj od najljepših staza u Hrvatskoj neće nedostajati. Tim više što je prijavljen velik broj vozača, točnije njih 105 iz cijele Hrvatske, najviše njih iz Dalmacije.

– Prezadovoljni smo odazivom, kojem je, vjerujemo, kumovala upravo atraktivnost staze u Skradinu, a vjerujem, i naše organizacijske sposobnosti – kaže tajnik AK Mihovil Vlatko Mikulandra.

Alduk, Nišević, Magdić i Barović slove za glavne favorite, a mi se nadamo što boljim nastupima vozača iz lokalnih, županijskih klubova. Inače, sve počinje nedjeljnim treningom u 10 sati, dok je start prve utrke (voze se dvije) zakazan za 12 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.