GORAN ŠIMIĆ DVOSTRUKI PRVAK HRVATSKE: ‘Hvala trudnoj supruzi Kristini što me trpila!’

Šibenčanin Goran Šimić pokorio je konkurenciju na Prvenstvu Hrvatske u powerliftingu i bench pressu  koje je proteklog vikenda održano u Vukovaru.

Naslovom prvaka države okitio se u powerliftingu, pritom oborivši tri nacionalna rekorda – u čučnju je podigao 182,5, u benchu 152,5 te u mrtvom dizanju 235 kilograma – što je u totalu iznosilo impresivnih 570 kilograma!

goran simic 2

Dan kasnije Goranu je ostalo snage za još jedan naslov prvaka Hrvatske. Naime, u bench pressu podignuo je 150 kilograma, što je bilo dovoljno za još jednu zlatnu medalju.

Šimić je nakon ovog najnovijeg ostvarenja bio vrlo emotivan.

– Ovo što sada osjećam teško je opisati. Najveća hvala mojoj ženi Kristini Paskalin što me je trpila trudna, ima rodit naše blago svaki dan, sama, jer ja radim, a kad ne radim, treniram, a vikendom sam u školi…Nemojte se nikad predati, što god da vam se dogodi, a meni se izdogađalo svašta loše, ali znajte, najgore je biti običan – napisao je na facebooku Goran koji se zahvalio i svom klubu, trenerima i sponzorima.

goran simic i tomislav kesic

Odličan rezultat u Vukovaru ostvario je još jedan Šibenčanin Tomislav Kesić koji je nakon mjesec dana treniranja postao juniorski prvak Hrvatske u kategoriji do 74 kilograma.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.