U uvertiri nedjeljnog dvoboja narančasti juniori mogu osigurati naslov prvaka

Funcuti protiv Torcide love zaostatak od jednog gola: ‘Uz Futsal Dinamo mi smo najzakinutiji ovim mjerama’Foto: Naši Tići
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Malonogometaši Šibenika 1983 u nedjelju na Baldekinu igraju utakmicu za očuvanje sezone na životu. Naime, protiv Torcide love zaostatak od jednog gola (0:1) za plasman u polufinale doigravanja 2.HMNL jug. Čeka nas zanimljiv dvoboj, nadaju se u narančastom taboru, sa sretnim završetkom za njih.

– Po meni je taj 1:0 poraz na Gripama nerealan, jer smo imali nekoliko dobrih prilika, pogađali stative, izlazili jedan na jedan s golmanom. S druge strane nismo htjeli ulaziti u neki prevelik rizik, jer smo znali da je ta utakmica samo prvo poluvrijeme, da će odluka pasti na Baldekinu – priča nam trener Šibenika 1983 Andrija Bakula.

On je uvjeren da su kvalitetnija ekipa.

– Bit ćemo kompletni, svi su spremni, jedino Palavra ima problema s listom. Vjerujem da ćemo odigrati najbolje kada je najpotrebnije i tako spasiti sezonu. Ispadanje u četvrtfinalu bilo bi vrlo razočaravajuće za nas – ističe Bakula.

Da navijači mogu u dvoranu, šanse narančastih bile bi daleko veće. Funcuti su, naime, proteklih sezona bili veliki vjetar u leđa Bakulinim igračima.

– Uz Futsal Dinamo mi smo najzakinutiji ovim epidemiološkim mjerama i jasno da bi uz naše navijače bili još bolji, oni bi nas nosili. Ali, tako je, kako je, nadam se da ćemo se uskoro vratiti u normalu, da će navijači opet moći na tribine – kaže Bakula.

A nedjeljna utakmica s Torcidom imat će jednako uzbudljivu uvertiru. Naime, Šibenik 1983 domaćin je jednog od turnira petog kruga juniorske lige, a narančasti juniori već u nedjelju mogu osigurati naslov prvaka.

– Igrat ćemo s vodičkim Herojima, koji su nam prvi pratitelji, a dobijemo li ih, osigurat ćemo prvo mjesto dva kola prije kraja. U prvom susretu dobili smo ih 3:2, nadam se da ćemo i ovaj put biti bolji i uzeti naslov prvaka. U svakom slučaju čeka nas zanimljiv turnir – zaključio je Andrija Bakula.


Pratite nas i na društvenim mrežama: