Funcuti prikupili pomoć za dvije samohrane majke i jednu višečlanu obitelj: ‘Svaka čast momcima’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Funcuti su se opet pokazali i dokazali, van tribina, van sportskih borilišta. Naime, šibenska udruga navijača, koja često organizira humanitarne akcije, i u ovo je blagdansko vrijeme odlučila pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Prikupili su hranu i potrepštine za dvije samohrane majke i jednu višečlanu obitelj. O čemu se točno radi, ispričao nam je Miljenko Jukić, zamjenik ravnatelja Caritasa Šibenske biskupije.

– Nedavno su me kontaktirali iz Udruge Šibenski Funcuti sa željom da pomognu obiteljima u potrebi, s naglaskom da bi htjeli da to budu samohrane majke ili brojne obitelji. Stoga smo ih povezali s dvije samohrane majke i jednom brojnom obitelj u potrebi, koje su prethodno dale suglasnost za pomoć. Svaka čast momcima, povratne informacije kažu da su prikupili zaista lijepu pomoć – kazao nam je Jukić.

sf caritas

Dodao je kako je riječ o hrani i potrepštinama za djecu.

– To je bila želja spomenutih obitelji, jer odjeće imamo dosta i u Caritasu, a hrana je najpotrebnija. Još jednom hvala Funcutima na ovoj akciji – poručio je Miljenko Jukić.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.