'Ovakvu priliku nije smio propustiti'

Funcuti ostali bez jake karike, ali uskoro bi trebala stići dva inozemna pojačanjaFoto: Naši Tići/MNK Šibenik 1983
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Malnogometni klub Šibenik 1983 ostao je bez važnog igrača za nastavak prvoligaške sezone. Naime, Danjel Knežević karijeru nastavlja u Njemačkoj, u bundesligašu Stuttgarteru. Knežević je bio jedan od stožernih igrača u pohodu na elitni rang, a ove sezone u 1.HMNL zabio je pet golova, od toga dva u posljednjem odigranom dvoboju za narančaste, u 3:3 remiju s Vrgorcem.

– Istina, njegov odlazak velik je gubitak za nas, ali ovakvu priliku nije smio propustiti, niti smo smo željeli praviti probleme – kazao nam je trener Šibenika 1983 Andrija Bakula.

Prvenstvo se nastavlja po završetku Europskog prvenstva, a narančaste čeka težak posao. Osnovni cilj je osigurati ostanak u najjačem rangu, a za to će trebati pojačati kadar, pogotovo nakon odlaska Kneževića.

– Svi su se pojačali, a i mi radimo na tome, u pregovorima smo s dvojicom stranih igrača i nadam se da ćemo uskoro privesti taj posao kraju. U svakom slučaju treba nam što jači kadar jer malo je utakmica do kraja, tako da nemaš pravo na pogrešku – ističe Bakula.

Ono što ga veseli jesu dobri rezultati mlađih kategorija.

– I juniori i kadeti su pri vrhu u južnoj skupini i na dobrom su putu da osiguraju završnicu. To govori da klub ima lijepu budućnost – zaključio je Bakula.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: