Osim skidanja kilograma ide joj i skidanje protivničkih udaraca

FOTO Vrata Mirlovčanki u uvjerljivoj pobjedi čuvala finalistica ‘Života na vagi’ Marica KorolijaFoto: ŠP/Naši Tići
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Drugu uzastopnu pobjedu upisale su malonogometašice Mirlović Zagore u 1.HMNL, ukupno četvrtu u šest odigranih utakmica. Ova posljednja, protiv Siscije iz Siska, ujedno je bila i najuvjerljivija, djevojke trenera Joška Nakića na Baldekinu su slavile s visokih 17:2. Stoga ne čudi poduži popis igračica koje su tresle mrežu Sisčanki.

Pa krenimo; Burčul je zabila četiri gola, Balić tri, Grbavac, Godinić, Slavica i Mijoč pod dva, dok su Petković i Tomić postigle po jedan gol. Za gošće su, pak, zabijale Karanović i Terze. Inače, na gol ekipe iz Mirlović Zagore stalo je novo ime, dobro poznato hrvatskoj javnosti.

Riječ je o Marici Koroliji, finalistici posljednje sezone popularnog reality showa ‘Život na vagi’, tijekom kojeg je nova golmanica Mirlovčanki skinula 52.3 kilograma. A osim kila, očito joj dobro ide i skidanje protivničkih udaraca na gol.

– Riječ je o svestranoj djevojci, vrlo aktivnoj i uspješnoj čega se god prihvati. Aktivna je sportašica, između ostalog je i košarkaška trenerica, inače živi u Koprivnici, ali je porijeklom iz ovih naših krajeva i kada smo je pitali bi li branila za nas, odmah je pristala, jedva čekam, kazala je – ispričao nam je predsjednik Mirlović Zagore Ivica Nakić.

Što se tiče ljestvice 1.HMNL, Mirlović Zagora trenutno drži četvrto mjesto s 12 osvojenih bodova, što znači da drži dobar smjer prema Final Fouru, a u sljedećem kolu gostuje kod Dinama, koji ima isti broj bodova.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: