U Zablaću prštalo od pozitivne energije

FOTO Šestotinjak djece zaigralo na turniru ‘Zdravo maleni Jose Bege’, među pobjednicima i ona iz ‘Žute podmornice’Foto: ŠN Joso Bego
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Završeno je prvo izdanje nogometnog turnira ‘Zdravo maleni Jose Bege’, koji je u Zablaću organizirala Škola nogometa Joso Bego. Za loptom je trčalo šestotinjak djece, bodreno od par tisuća navijača iza ograde, a na koncu smo dobili i pobjednike u obje uzrasne kategorije.

U kategoriji 2011. godište i mlađi pobjednički pehar osvojio je splitski Adriatic, dok su drugo i treće mjesto zauzeli Zmaj iz Makarske te Zadar. Kod godišta 2010. i mlađi prvo mjesto osvojili je domaći, dječaci iz ŠN Joso Bego, ispred Adriatica i Velebita iz Benkovca.

 – Dico naša draga, poslali smo poruku našim ‘odraslima’ kako se stječu nova prijateljstva, kako smo bili veseli, kako smo bili ponosni, kako se igra fer, kako nije bitno imati ‘top’ uvjete (mislimo na naš travnjak). Nadamo se da smo naš loš travnjak zasjenili sa pozitivnom energijom, organizacijom, gostoprimstvom i svemu ostalom što ste doživjeli na turniru – poručili su iz ŠN Joso Bego, uz poruku, vidimo se dogodine!

Pratite nas i na društvenim mrežama: