'Rabuzinovo sunce' obasjat će neki novi Šubićevac

FOTO Na šibenskom stadionu obavljeno posljednje testiranje VAR-a, ostali radovi za finale Kupa bliže se krajuFoto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL; HNK Šibenik
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Šubićevac će 1. kolovoza ugostiti finale nogometnog Kupa Hrvatske, a približavanjem tog datuma šibenski stadion sve je spremniji za taj veliki sportski događaj. Radnici, opremljeni bagerima i kamionima, užurbano rade na njegovom uređenju, a danas je izvršeno i posljednje testiranje VAR tehnologije, sve pod budnim okom Ante Kulušića, prvog čovjeka HNS-ove sudačke komisije.

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Kada je riječ o tribinama, na onoj zapadnoj postavljena su nova tri reda sjedalica, čime se kapacitet povećao za nekih dodatnih šesto sjedećih mjesta, novinarska i VIP loža proširene su, postavlja se umjetna trava oko glavnog travnjaka, ‘šminkaju’ se i reflektori, kao i klupe za igrače koje sele na istok.

Ruku su, kao što smo ranije pisali, dali i Funcuti, koji su ukrasili vanjski i unutarnji zid na zapadnoj tribini. Dakle, ‘Rabuzinovo sunce’ obasjat će jedan ‘novi Šubićevac’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.