FOTO: Na Brodarici otvoren Moto Bean Bike shop!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Trgovina i servis motocikala i skutera Moto Bean na Brodarici od jučer je bogatija za još jednu ponudu. U suradnji s vodičkom tvrtkom ‘Bicikle Fržop’ otvorili su bike shop i biciklistički servis s velikom ponudom bicikala, biciklističke opreme i dijelova. Ukoliko rekreativno ili profesionalno vozite bicikl, Bike shop Moto Bean pravo je mjesto za vas. Na staroj adresi, Radnička 14 na Brodarici, možete pronaći bicikle svjetskih poznatih marki Cube, Cannondale, Orbea te bogatu pripadajuću opremu. Za vas u pripremili vrhunsku kvalitetu po odličnim cijenama.

moto mean bike11

moto mean bike12

moto mean bike1

-Cilj nam je ljudima približiti biciklizam, odnosno aktivan i zdrav način života. Kako sam i sam počeo voziti biciklističke utrke, otvaranje Bike shopa bio je logičan slijed događanja – govori nam Zlatko Spahija, vlasnik Moto Beana – trgovine koja je tijekom 11 godina postala vodeće ime u Šibeniku u svijetu motociklizma.

moto mean bike5

moto mean bike13

Radno vrijeme novootvorenog Bike shopa je radnim danom od 9 do 14 sati i od 18 do 20 sati. Ukoliko se rekreativno planirate baviti biciklizmom, djelatnici Bike shopa dat će vam stručan savjet, uputiti vas o korištenju bicikla, a ako se namjeravate ozbiljnije baviti ovim, sve popularnijim šibenskim sportom, bit ćete upućeni na pravu adresu.

moto mean bike3

moto mean bike6

moto mean bike2

moto mean bike7

Posjetite Bike shop Moto Bean, uvjerite se u njihovu vrhunsku ponudu te već danas postanite dio nove, biciklističke scene u Šibeniku!

Za sve informacije javite se na telefon: 098/1742059, a ponudu trgovine pratite na službenoj Facebook stranici Bike shopa Moto Bean.

SPONZORIRANI ČLANAK


Pratite nas i na društvenim mrežama: