FOTO Mladi šibenski hrvači Marko Klarić i Kristijan Deković osvojili bronce na Prvenstvu Hrvatske

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Dva odličja osvojio je Hrvački klub Šibenik na Prvenstvu Hrvatske za mlađe dječake u hrvanju grčko-rimskim načinom, koje je proteklog vikenda održano u Zagrebu. Marko Klarić za odličje se morao itekako namučiti. On je u kategoriji 49 kilograma imao šest borbi, a pobijedio je u njih pet.

Odličje brončanog sjaja osvojio je i Kristijan Deković, koji je u kategoriji 30 kilograma upisao jednu pobjedu i dva poraza.

Blizu postolja bili su i Toni Raci, koji je u borbi za medalju izgubio s tijesnih 10:9, zatim Bartul Dasović koji je vodio 6:0 i imao tri puta priliku za tuš, ali je na koncu neoprezno izgubio,  te Roko Vranković koji je također izgubio u borbi za treće mjesto.

– Ostali su se također dobro borili, a većini je ovo bilo prvo ozbiljno natjecanje – istaknuli su u HK Šibenik.

Evo tko je sve branio boje kluba na državnom prvenstvu:

Kristijan Deković (kat. 30 kg), Ivano Deković (kat. 33 kg), Matija Bartolec (kat. 33 kg), Bartul Dasović (kat. 40 kg), Andrija Vlahov (kat. 44 kg), Tomislav Šiprak (kat. 44 kg), Ivano Ilić (kat. 49 kg), Marko Klarić (kat. 49 kg), Stipe Čilaš (kat. 49 kg), Roko Vranković (kat 54 kg), Toni Raci (kat. 59 kg), Dino Peran (kat. 65 kg) i Vice Baranović (kat. 65 kg).

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.