Pune ruke pehara

FOTO Mladi jedriličari šibenskog Vala i vodičkog Tijata odradili sjajan posao na regati u CrikveniciFoto: JK Val

Odlične rezultate ostvarili su mladi jedriličari šibenskog Vala i vodičkog Tijata na regati u Crikvenici, na kojoj je, u klasama Optimist, Laser 4.7 i Laser Radial, nastupilo ukupno osamdesetak natjecatelja. Zbog vremenskih uvjeta odrađena su samo tri plova u subotu, dok se u nedjelju zbog jake bure nije izlazilo na more. Na kraju, kad se podvukla crta, Eleonore Borgin iz JK Tijat osvojila je drugo mjesto u klasi Laser Radial, dok je ‘Valovka’ Katja Frua zauzela treće mjesto. Ispred njih bila je samo Nika Manestar, članica domaćeg, crikveničkog Vala.

Odličan posao u klasi Laser 4.7 odradio je Leonardo Borgin iz JK Tijat, osvojivši prvo mjesto. U klasi Optimist istaknuli su se Marul Vlahov koji je završio kao osmi, te Kiara Radnić koja je osvojila drugo mjesto u konkurenciji do 12 godina te treće mjesto među djevojčicama.

Dodajmo kako u petak, u organizaciji Vala, u Šibeniku počinje državno prvenstvo za klasu Optimist, na kojem će nastupiti stotinjak mladih jedriličara iz cijele Hrvatske.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.