Kup Dalmacije

FOTO Krkina mladost doveslala do pet zlata, tri srebra i dvije bronce u MakarskojFoto: VK Krka
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Članovi Veslačkog kluba Krka odradili su još jednu regatu Kupa Dalmacije, onu u Makarskoj. Raspoređeni u 15 posada boje kluba branilo je 33 cura i momaka, predvođeni trojicom trenera, a pri ulasku i izlasku iz čamca pomogao im je bivši reprezentativac Lovre Klarin. Krkaši su opet odradili jako dobar posao. Prvo mjesto osvojio je četverac na pariće za starije kadete u sastavu Max Doodney, Marko Martinović, Šime Bilić i Alberto Rossini, zatim Roko Rupić u samcu za mlađe juniore, na najviše postolje popeo se i školski četverac na pariće (GIG) za mlađe kadete u sastavu Lovre Tošić, Franko Šarić, Niko Lucić, Jakov Mikulandra i Nikola Dobre (kormilar), kao i Filip Gligić u samcu za starije juniore te dvojac na pariće za mlađe juniorke u sastavu Sara Slugan i Franka Zorčić. 

Srebrima su se okitili četverac na pariće za starije kadete u sastavu Toni Ivanda, Duje Garma, Šime Slavice i Toni Braica, školski četverac na pariće (GIG) za starije kadete u sastavu Karlo Ninić, Filip Miličević, Ivan Dželalija, Nikola Dobre i Lovre Tošić (kormilar), te dvojac na pariće za starije kadete u sastavu Franko Dobra i Jakov Slavica. 

Do bronci su, pak, doveslali Katarina Lukić u samcu (skifu) za starije kadetkinje te Aurora Lučev i Marta Budimir u dvojcu na pariće za mlađe juniorke. 

Iako su se svojski borili s sportskim suparnicima i vremenskim neprilikama, ovog puta bez odličja su ostali Šime Grubišić, Marko Rossini, Filip Matešić, Frane Papak, Bartol Medić, Luka Bedrica, Tonko Bogdan, Filip Šarlija i Nikola Knežić.  Iduća regata na kojoj će nastupiti mlade Krkine snage je ona na jezeru Peruća, koja je na rasporedu 29. svibnja.  


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.