Novi prvak

FOTO I ove jeseni igrao se fantastičan tenis na Šubićevcu, a prvak šibenske lige postao je bombastični Vodičanin

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Vodičanin Fabijan Šprljan osvojio je treći, odnosno jesenski ciklus Šibenske rekreativne teniske lige koji je šezdesetak tenisača igralo ove jeseni na Šubićevcu. U finalu je bio bolji od Josipa Štimca ‘Čanga’ koji ipak nije uspio pružiti jači otpor.

Šprljan je zasluženo osvojio naslov te je realno pokazao najbolju igru i najveći rast forme tijekom protekla dva mjeseca, a prvi put je osvojio ligu u Šibeniku. Stil igre mu je pomalo neobičan za teniske prvake sa Šubićevca. Naime, riječ je o beskompromisnom udaraču bombastičnog forehanda, ali i vrlo dobrog jednoručnog backhanda.

U svakom slučaju, u finalu se sastao s ‘Čangom’, trenerom tenisa u klubu na Šubićevcu, koji je do tada poskidao iznimno dobre igrače poput Ljubića i Vučenovića. No, protiv Fabe, sportski junak naše priče od prije dvije godine, nije pokazao dotadašnju igru pa je izgubio 6/2 6/1.

Finale druge lige odigrali su Josip Kolić te iznenađenje turnira, Kninjanin Mirko Pezer. Kolić je od prvog do posljednjeg udarca dominirao na terenu te je uvjerljivo pobijedio Pezera prepustivši mu samo jedan gem te na taj način dokazao da je materijal za prvu igu, barem što se tiče fizičke spreme.

U finalu treće lige također nije bilo drame te je snažni Ivan Afrić odradio ‘laganini’ posao i pobijedio mladog Vitu Nakića sa 6/0 6/1.

Inače, to je ujedno bio i posljednji ciklus te sad kreće završni masters triju liga.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: