FOTO Futsal triler na Baldekinu završio bez pobjednika, za Hrvoja Dugopoljca prikupljeno 8.200 kuna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Zanimljivo je bilo u petak navačer na Baldekinu. Pred lijepo ispunjenim tribinama Crnica i Univeristas, nakon puno uzbuđenja, podijelili su bodove u osmom kolu 1.HMNL. Poveli su Splićani preko Trivkovića i vodili sve do osam minuta prije kraja. A onda drama.

mnk crnica 1

Golom Crnjca gosti odlaze na dva gola prednosti, da bi dvije minute kasnije Subotić smanjio na 1:2. Nakon toga vratar Universitasa brani penal Šamiji, ali Šibenčani u 36. minuti ipak dolaze do izjednačenja, a strijelac je opet bio Subotić.

mnk crnica 9

Potonji je tri minute prije kraja asistirao Periću za totalni preokret. Tih 3:2 stajalo je na semaforu do tri sekunde prije kraja, kada Šuljić realizira penal za Splićane i postavlja konačnih 3:3.

mnk crnica 6

mnk crnica 7

Kao što smo ranije izvijestili, utakmica na Baldekinu imala je i humanitarni karakter. Naime, sav prihod od ulaznica, lutrija i donacija ići će za liječenje bivšeg juniora Hrvoja Dugopoljac, koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći.

mnk crnica 3

Ukupno je prikupljeno 8.200 kuna, a predsjednik Crnice Antonijo Svirčić na poluvremenu je ček na spomenti iznos uručio Hrvojevom bratu Anti Dugopoljcu.

mnk crnica 5

Kapetan Crnice Dragan Vuković uručio je, pak Šimunu Radniću, predsjedniku MNK Rupe čiji je Hrvoje aktualni član, uokviren dres Crnice s potpisima igrača.

(foto: Naši Tići)


Pratite nas i na društvenim mrežama: