Sjajan uspjeh mladih članova HK Šibenik

FOTO Andrija Vlahov državni prvak u hrvanju, Ivano Ilić i Marko Pekas viceprvaciFoto: ŠP
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Odličan uspjeh ostvarili su članovi Hrvačkog kluba Šibenik na Prvenstvu Hrvatske za starije dječake održanom u Zagrebu. Boja kluba branilo je pet hrvača koji su se kući vratili s tri medalje, dok je u konkurenciji klubova od njih 18 zauzeto visoko peto mjesto.

Najveći uspjeh ostvario je Andrija Vlahov osvojivši zlato u kategoriji do 57 kilograma, a na putu do trona u četiri je borbe upisao četiri pobjede. Srebrima su se okitili Ivano Ilić u kategoriji do 68 kilograma i Marko Pekas u kategoriji od 85 do 100 kilograma, a obojica su upisali tri pobjede i jedan poraz.

Boje kluba na prvenstvu još su branili Stipe Čilaš koji je zauzeo peto mjesto u kategoriji do 57 kilograma, te Dino Peran koji je ostao bez plasmana.

  – Naši hrvači nastavili su s izvrsnim rezultatima. Ovo je petnaesta medalja ove godine s državnih prvenstva i vjerujemo sigurno najbolji rezultat u Šibeniku od svih olimpijskih sportova. Veliki doprinos dao je po meni najbolji pedagog i trener u Šibeniku Ignacije Valečić,  ove godine drugi na Prvenstvu Hrvatske za seniore – kazao je trener HK Šibenik Zvonko Erak, dodajući kako se dobri rezultati očekuju i sljedeći tjedan na Prvenstvu Hrvatske za mlade dječake.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.