DOMAĆA PREMIJERA NARANČASTIH: ‘Pobjeda protiv Dinama bio bi lijep poklon Malešu za vjenčanje’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Pred nogometašima Šibenika ovosezonska je domaća premijera u 2.HNL. Na Šubićevac u petak (18.30) stiže Dinamo II, rekli bi mnogi, dužnik narančastih od prošle sezone. Naime, modri su ‘specijalno’ za utakmicu protiv Šibenika iz prve momčadi povukli nekoliko igrača iz prve momčadi i oteo im važne bodove u lovu na prvu ligu. Neki će reći i da će Ivan Katalinić, kao trener koji je izgradio karijeru u Hajduku, imati posebna motiv protiv Dinama, pa makar to bila i njegova druga momčad.

– Motiv mi je dobiti svaku utakmicu i uzeti tri boda, protiv koga god igrali – poručio je trener narančastih, koji je priključivanjem momčadi Koreanca Kim Sungkyula, Litvanca Simonasa Stankeviciusa i Talijana Allesia Sallustia, kaže, dobio slatke brige.

– Sada će se momci boriti ne za mjesto u 11, već za mjesto u 18 – poručio je Katalinić i posebno apostrofirao napadače.

– Neke smo pozicije u prve dvije utakmice morali krpati. Recimo, da smo u Novigradu u napadu imali prave napadače, a ne vezne igrače, uvjeren sam da bismo dobili. Za napad na prvu ligu moraš imati napadača kojeg će se suparnici bojati – istaknuo je Katalinić.

nk sibenik ivan katalinic 010916

Na premijeri na Šubićevcu Šibenčani će ipak imati jedan poseban motiv.

– Bilo bi lijepo kad bismo Josipu Malešu za vjenčanje poklonili pobjedu. Tada bi subotnji pir bio još veseliji – kazao je veznjak narančastih Grgo Živković. Za one koji ne znaju, dokapetan Šibenika Josip Maleš će dan nakon utakmice pred oltar odvesti svoju izabranicu.

Grgo se, kao i ostali igrači šibenskog drugoligaša, raduje domaćoj premijeri.

nk sibenik grgo zivkovic 010916

– Atmosfera u momčadi je jako dobra i nadam se da ćemo pružiti dobru igru. Dinamo II ima mladu momčad koja se voli nadigravati i ne smijemo ih pustiti da se razmašu, moramo nametnuti svoju igru – kazao je Grgo, koji se nada lijepoj podršci s tribina.

– Vjerujem da će posjeta biti jako dobra, da su se ljudi zaželjeli nogometa – zaključio je šibenski veznjak.


Pratite nas i na društvenim mrežama: