Divovac Antonio Davidović zasjao zlatnim sjajem na Livno Openu, Kninjani ekipno drugi kod kadeta

Članovi taekwondo kluba DIV Knin i dalje su vrlo aktivni. Za vikend su odradili 18. natjecanje u nizu, na Livno Openu, i dodatno bogatili kolekciju medalja. Divovci su bili vrlo efikasni, troje natjecatelja osvojilo je tri odličja te u konačnici zauzeli drugo mjesto u kategoriji kadeta. Na najviše postolje popeo se Antonio Davidović koji do zlata došao izvrsnim borbama. Njegov klupski kolega Mateo Pratljačić inzistirao je na nastupu u dva puta višoj kategoriji od njegove uobičajene, ali je i u njoj upisao tri pobjede te na koncu tijesno izgbuio u finalu i tako uzeo srebrnu medalju. Zapažene rezultate ostvarila je i mlada Kristina Jakovljević koja se, ističe trener Dragan Pinjuh, u budućnosti nameće kao veliki potencijal kluba preodređen za vrhunske rezultate.

 – S obzirom na svoj staž Kristina je prikazala izvrsne borbe. Borila se s curama koje imaju viši pojas i više staža od nje te je nakon odlične prve pobjede ipak izgubila finalnu borbu, prijen svega zbog neiskustva – izvijestio nas je Dragan Pinjuh.

Valja spomenuti da se na priprema u Krapinskim Toplicama nalazi juniorski reprezentativac Divovaca Josip Teskera koji 2. studenog nastupa na Europskom juniorskom prvenstvu na Cipru.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.