Anzulović nakon nes(p)retnog poraza: ‘Ljut sam. Neke stvari neću komentirati’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Uoči velikog, ključnog dvoboja s Cibonom na Baldekinu, Vladimir Anzulović od svojih je igrača tražio samo dvije stvari; ostaviti srce na terenu i koncentraciju do posljednje sekunde. Ovo prvo ispoštovali su u potpunosti, ali, u ovom drugom su zakazali. Koncentracija im je popustila posljednjih1.7 sekundi, dovoljno da iskusna momčad poput Cibone to iskoristi, da rutiner Rozić lagano položi za pobjedu. Taj pad koncentracije na kraju šokantnog poraza istaknuo je i utučeni trener Šibenika.

–  Ljut sam na neke odluke u obrani. Moramo to podići. Čestitao bih momcima za strašnu borbu u drugom poluvremenu. Mislim da je danas, uz neke stvari koje neću komentirati, prevagnulo iskustvo Ciboninih igrača. To je evidentno – kazao je Anzulović.

gkk cibona 190417 17

Stvari koje nije htio komentirati odnose se na suce, koji su s nekoliko svojih ‘čudnih’ odluka iziritirali domaće navijače, pa su s parketa ispraćeni zvižducima. Bez obzira na to, Anzulović drži kako je njegova momčad mogla bolje odigrati, pogotovo u prvom dijelu.

– Ovo su velike utakmice, a Cibonini igrači takvih imaju ‘milijun’ u nogama. Šibenik, ako se ne varam, u skorijoj povijesti nije igrao ovakve utakmice. Dogodio nam se pad u drugoj četvrtini, a to je to (ne)iskustvo, povukli smo se korak nazad. Ispravili smo u trećoj i četvrtoj četvrtini, međutim, na kraju je odlučila jedna lopta, kada smo bili jako dekoncentrirani – podvukao je Anzulović, koji sada ima zadatak pokušati podići momčad za posljednje kolo regularnog dijela, nakon ovakvog bolnog poraza i fizičkog, a pogotvo psihičkog pražnjenja.

gkk cibona 190417 32

– Cedevita je favorit, to je jasno. Nadam se da ćemo se nakon još jedne šokantne utakmice uspjeti oporaviti i spremno dočekati tu utakmicu kao i play off – kratko je poručio Anzulović. A na koga će njegova momčad u doigravanju i dalje je vrlo neizvjesno.

– Stalno ponavljam i opet ću. Na Baldekinu nikom neće biti lako, protiv koga god igrali. Tim više jer možemo pružiti bolje partije nego danas – zaključio je Anzulović svoje izlaganje nakon nes(p)retnog poraza od Cibone.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: