2.HMNL jug: Jezerani uvjerljivi protiv Šibenika 1983, u Kninu ‘procurila’ dvorana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Dva županijska derbija odigrana su u osmom kolu 2.HMNL jug. Posebnu pozornost privukao je onaj u Vodicama, gdje su se sastali drugoplasirana i trećeplasirana momčad lige. Na koncu se ništa nije promijenilo, naime, Heroji 2007 i Murter odigrali su bez pobjednika, 6:6.

Pobjednika je zato bilo u dvoboju Jezera i Šibenika 1983. Domaćin je slavio s uvjerljivih 9:3 i potvrdio dobru formu. Jezeranima je, naime, to bila treća uzastopna pobjeda, i trenutno drže četvrto mjesto. Narančasto-crnima, pak, ovo je bio drugi uzastopni poraz, te peta utakmica bez pobjede i trenutno se nalaze na desetom mjestu, sa sedam osvojenih bodova.

Peti predstavnik iz Šibensko-kninske županije, MNK Kijevo, utakmicu protiv Torcide nije odigrao. Razlog? Procurio je krov srednjoškolske dvorane Lovre Monti, zbog čega je utakmica odgođena.

– Zaista nevjerovatan scenarij da se malonogometna utakmica u 21. stoljeću odgađa zbog takvog razloga! Nažalost, naš klub u ovome je slučaju potpuno nemoćan te ovim putem šaljemo isprike našim prijateljima iz Splita, službenim osobama te svim prijateljima i simpatizerima kluba što su večeras ‘uzalud dolazili – poručili su kninskog drugoligaša.

(foto: facebook)


Pratite nas i na društvenim mrežama: