Počela i prodaja ulaznica

Stiže nam Project Vojarna Autumn Edition s rumunjskom zvijezdom, Mihai Popoviciu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Upravo smo primili vijest iz tabora Project Vojarne da se nakon 3 godine pauze sa jesensko – zimskim događajima, ponovno spremaju eventi, da lakše i sretnije prebrodino ovo kompleksno i teško vrijeme.

Datum prvog eventa je 13. studenog, a glavna zvijezda večeri je Mihai Popoviciu iz Rumunjske!

Nesretnim događajem 2019. godine izgorio je hangar gdje se održavao jesensko- zimski program PV. U gostima su do tada bili Silicone Soul, Gary Beck, Mladen Tomić, te mnoštvo dj-eva iz cijele Hrvatske i okolice.

Jako nam nedostaju ti veseli zimski eventi i atmosfera. Mnogo smo razgovarali da li da opet krenemo s tim, a uz to standardno imamo i problem pandemije Covid_19. Kao što znate, jako je teško i složeno raditi u ovako nehumanim uvjetima. Lokaciju, javimo za dan, dva. U procesu su procijene sa stožerom glede sigurnosti u skladu s trenutnim mjerama koje su na snazi. Navikli smo na svakodnevni rad u organizaciji tako da nam se ovo baš čini dobra ideja i jako smo zadovoljni i sretni što se baš sada, vraćamo s jesensko – zimskim eventima – javljaju iz organizacije.

Sa ovom objavom kreću i early bird ulaznice po simboličnoj cijeni od 50 kuna na svim predprodajnim mjestima Adriaticket. Ukoliko želite ulaznicu kupiti online to možete na ovom linku: https://adriaticket.com/event/7010-project-vojarna-autumn-21-mihai-popoviciu

Iz organizacije imaju I važnu napomenu:

Molimo sve naše drage posjetioce da imaju u vidu da se eventi održavaju pod strogim mjerama koje propisuje stožer, moramo biti svjesni da se bez pridržavanja i poštivanja istih, dgađaja neće biti. PV kao tim se doslovno polomio, da bih se osiguralo održavanje dosadašnjih zakazanih evenata. Veliko vam hvala na svemu do sada jer smo uspjeli sve odrzati s nula zaraženih što je veliki napor sviju nas. Hoćemo reći, da ukoliko slučajno dođe do povećanja zaraženih, i ako budemo prisiljeni odgađati termin, takva odluka će bit isključivo donesena iz pragmatičbih razloga očuvanja vašeg zdravlja i opće sigurnosti sviju nas. Za sad, nemamo nikakve službene obavijesti o ikakvim zabranama tako da vjerujemo da se ubrzo vidimo i plešemo na čarobnom mjestu kojeg svi poznajete, a i volite.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.