Vesna Dragojević: Oliver će do Božića biti doma!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Oliver Dragojević će nadolazeće blagdane provesti u krugu obitelji u svojemu domu, potvrdila je za Slobodnu Dalmaciju pjevačeva supruga Vesna u čijemu se glasu dalo naslutiti olakšanje zbog sadašnjeg zdravstvenog stanja njezina supruga.
– Ovaj tjedan će ga, do Božića, pustiti. Puno mu je bolje… Super se osjeća – kazala  je Vesna Dragojević, koja uz ostale članove obitelji redovito posjećuje supruga na Klinici za onkologiju i radioterapiju Kliničkog bolničkog centra Split, gdje je Oliver prije dva tjedna hospitaliziran zbog slabljenja organizma tijekom četvrtog, posljednjeg ciklusa kemoterapije.

– U pitanju su bile normalne nuspojave koje se javljaju nakon kemoterapije. Sad je gotov s tim – kratko je objasnila Vesna.

Uz članove najuže obitelji Olivera u bolnici posjećuju i prijatelji, kolege iz svijeta glazbe, a pjevača, doznajemo, ne napušta vedar duh – raspoložen je za šalu i igranje briškule kao i, vica radi, poneku sočnu psovku upućenu medicinskom osoblju koje brine o njemu. Oliverov je to, što dobro znaju oni koji poznaju popularnog pjevača, svojstven način zezanja, više ruganje na vlastiti račun.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: