Trkom po Dalmare centru za osvještavanje zdravog načina života

U subotu, 16. travnja od 18 sati u shopping centru Dalmare vodeći stručnjaci fintessa pokazat će vam kako svakodnevna tjelovježba i zdrava prehrana nisu nedostižan cilj.

Podsjetimo, Dalmareov tim organizira vježbanje na glavnom trgu uz magistre kineziologije Irenu Gotovac i Stipu Palinića. Oni će zainteresiranima pokazati osnovne vježbe za održavanje tjelesne kondicije i kako ih pravilno izvoditi. Tom prigodom posjetitelji će moći napraviti dobru djelo za sebe, ali i za one kojima je pomoć najpotrebnija, izdvajajući simboličnih 10,00 kn za promotivnu majicu čiji će se iznos uplatiti Udruzi Aurora za pomoć oboljelima s cerebralnom i dječjom paralizom te ostalim osobama s invaliditetom Šibensko – kninske županije.

Osim dobrog djela, za dodatnu motivaciju pobrinut će se DJ  koji će svojom glazbenom pratnjom bodriti sve vježbače na glavnom trgu shopping centra.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.