Ovi znakovi ne prestaju pričati

Top lista horoskopskih brbljavaca – od najvećih do najšutljivijih

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ovo su horoskopski znakovi koji drugima ne daju do riječi, rangirani od najpričljivijih pa do najmanje pričljivih.

1. Blizanci  Ovim zračnim znakom vlada Merkur. Ne mogu ne razgovarati. Govor je za blizance poput disanja i njihov brzi um dopušta im da mijenjaju brzinu koliko god je potrebno kako bi se razgovor nastavio. Blizanci se mogu povezati s gotovo bilo kime i nemaju problema s vođenjem rasprava ili uključivanjem u razgovor čak i ako ne znaju puno o toj temi.

2. Ovan  Ovdje nema filtera! Impulzivni, vatreni ovan možda nije najrječitiji horoskopski znak, ali kada imaju nešto za reći, vjeruj da će to svi oko njega čuti. Ovan može vikati na bilo koga i bilo što i tako će nastaviti sve dok ne kaže svoje. Netko se ne slaže s njim? Budi sigurna da slijedi glasna, dugačka rasprava!

3. Strijelac  Iskren, entuzijastičan i točan, strijelac će rado satima pričati o svojim omiljenim temama (kojih ima na stotine svakog dana). Strijelac je izvrstan učitelj, premda ćeš ga možda morati natjerati da se zaustavi i povuče se s vremena na vrijeme. Najbolji način da ušutkaš strijelca je da mu daš novu knjigu ili ponudiš da ga naučiš nečemu za što nikada prije nije čuo.

4. Ribe  Jedan je od emocionalno najsvjesnijih znakova, a najdraža želja riba je da svi mogu čitati ono što je u srcima drugih, a da to ne moraju izraziti riječima. Nažalost, nismo svi prirodno empatični, pa moramo koristiti govor kako bismo izrazili svoje osjećaje. Ribe imaju puno osjećaja. Ako im daš priliku, reći će ti sve o tome… I više od toga.

5. Lav  Sve je predstava za lava. On ne razgovara toliko koliko improvizira. Lav voli pričati priče, davati velike najave i ugoditi gomili. Dobit ćeš i ti svoju priliku da progovoriš, ali ćeš morati pričekati na svoj znak. Ako je lav u elementu, to neće biti tako brzo.

6. Vodenjak  Vodenjak je još jedan zračni znak i često se nalaze na pozornici, okupljajući publiku da obrati pažnju na neki veliki svjetski problem. Pa opet, čak i u privatnom razgovoru, vodenjak ne može, a da ne drži govore. Oni su obavili svoje istraživanje i doista im je stalo do teme. Ne mogu mirovati dok svi ostali ne shvate o čemu je riječ.

7. Vaga  Kao zračni znak, vaga može biti pravi uglađeni govornik, ali zna i kada treba slušati. Vaga je pregovarač među horoskopskim znakovima, a njena ljubav prema ravnoteži čini je odličnim sugovornikom. Ima puno toga za reći, ali zna se i izmjenjivati kako bi svi dobili priliku da se čuju.

8. Djevica  Merkur je vladajući planet djevice, tako da joj je uvijek puno toga na umu. Prirodno pomalo neurotična i tjeskobna, možda se neće uvijek osjećati dovoljno hrabrom da progovori, ali samo neka primijeti nešto što nije u redu, odmah će to reći. Analitičke vještine djevice su bez premca kada je u pitanju pružanje vrijednih kritika.

9. Bik  Nevažni razgovori, glupe šale i vulgarnosti nisu baš za bika, ali će satima pričati o svojoj omiljenoj umjetnosti i drugom blagu. Međutim, budući da bik želi apsorbirati sve najbolje što život može ponuditi kroz svoja fizička osjetila, radije će provesti vrijeme doživljavajući te užitke umjesto da samo priča o njima.

10. Rak  Rak voli svoju privatnost, pa svoje misli čuva jednako pažljivo kao što čuva svoj domaći teren. Ipak, cijeni onoga tko ga doista razumije. Potrebno je neko vrijeme da se zavrijedi rakovo povjerenje, ali nakon što stekneš tu čast, čut ćeš puno o tome što se doista događa u njegovom srcu, kao i u umu.

11. Jarac  Jarac je previše zauzet radom da bi gubio vrijeme neozbiljnim razgovorom. Nema problema voditi poslovni sastanak ili dati izvješće o produktivnosti, ali ako nema ništa za reći, zašto bi išta govorio? Jarac je možda bolji pisac nego govornik. Ako mu se da vrijeme da odabere svoje riječi, može vrlo učinkovito iznijeti svoju poentu.

12. Škorpion  Škorpion zna da što više sluša, toliko više i uči. Dok svi drugi odaju svoje tajne, škorpion ih tiho bilježi. Kasnije može ili ne mora koristiti ove informacije, ali nikad ne škodi znati što je više moguće o drugim ljudima. Škorpion rijetko nešto impulzivno izgovara. Sve su njihove riječi pomno proračunate za optimalan učinak, piše miss7.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.