Šuška se, šuška: Sve glasnije glasine da će Harry Potter dobiti i seriju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Prema saznanjima američkog magazina Variety, na HBO Maxu u fazi je ranog razvoja serija o omiljenom čarobnjaku Harryju Potteru. Čini se tako da bi glasine koje traju već neko vrijeme mogle biti istinite.

Kako piše magazin, iako projekt još nije povezan s konkretnim piscima i drugim imenima, o potencijalnoj seriji navodno su već obavljeni razgovori s više autora. Još nije poznato što će biti u fokusu serije, odnosno na koji će se dio priče o čarobnjaku serija usredotočiti ako dođe do snimanja.

Iako su Warner Bros i HBO Max za Variety poručili da se ne radi na ovoj seriji, odnosno na njezinu razvoju, iz magazina su poručili da im je više izvora potvrdilo kako je projekt u vrlo ranoj fazi, prenosi portal Zadovoljna

Serija knjiga o malenom čarobnjaku jedna je od najpopularnijih svih vremena, a sedam knjiga prodano je u više od 500 milijuna primjeraka širom svijeta. Knjige su zatim adaptirane u osam filmova koji su zaradili gotovo 8 milijardi dolara.

Informacija da bismo uskoro Harryja mogli gledati i u seriji ne iznenađuje toliko jer streaming servisi čine sve kako bi bili ispred konkurencije.


Pratite nas i na društvenim mrežama: