Ovi horoskopski znakovi najbolji su ljubavnici

1. VODENJAK

Ljubavnici u znaku Vodenjaka smatraju se jednima od najboljih jer uvijek vole začiniti seks. Oni nevjerojatno paze na svoje partnere tijekom čina ljubavi. Vodenjaci su jako osjetljivi ljudi, ali neće miješati mnogo emocija sa seksom. Radije uživaju u uzbudljivom, inovativnom, čistom seksualnom iskustvu. Možete računati na to da će vam Vodenjaci dati sve što vam je potrebno u krevetu kako biste doživjeli nevjerojatno seksualno iskustvo.

2. ŠKORPION

Škorpioni su majstori seksa! Rođeni su kao vrlo seksualni ljudi i najbolji su u zadovoljavanju svojih seksualnih partnera. Oni će posvetiti puno strasti i pažnje da bi ugodili svom partneru, pogotovo ako njihov partner čini isto za njih. Škorpion će uvijek pokušati zadržati vatru u krevetu; oni vam neće dosađivati čak ni ako ste u dugoj vezi. Međutim, važno je shvatiti da su njihove namjere obično uglavnom seksualne i mogu biti manje zainteresirani za dugoročni odnos, isključivo zbog svoje želje za širenjem i doživljavanjem novih i uzbudljivih stvari.

3. OVAN

Ovnovi su najatraktivniji i najtajanstveniji. Seks s Ovnom pružit će vam priliku da naučite više o sebi, svojim željama i sklonostima u krevetu. Ovan će svakog partnera dovesti do vrhunca. Iskustvo seksa s njima zauvijek će ostaviti sjećanje u vašem srcu iako se Ovan može bez problema emocionalno isključiti, piše Večernji list.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.