Horoskop

Ova 3 znaka Zodijaka očekuje bajkovita ljubav: Evo kome će se polje romantike drastično poboljšati

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ovan

Trenutno su tri planete u Ribama, koja je vaša kuća završetaka. Prošli ste kroz toliko promjena tijekom posljednje dvije godine.

Veliki dio vaše pažnje bio je na razvoju poslovne karijere, posebno kada je Saturn bio u Jarcu. Ali, kao rezultat vašeg napornog rada u ovom području vašeg života, živjeli ste jednostavno. Vaše veze su narušene svim tim napetostima i samopožrtvovanošću. Čak i odnos koji imate sa samim sobom.

Vaš vladajući planet je u znaku Blizanaca i to je pozitivno za vas. Mars u zračnom znaku potiče vas da izvršite neka mentalna prilagođavanja u svom razmišljanju. Možda ćete shvatiti koliko je život bio jednostran i početi razmišljati više o tome što vam je potrebno da biste uživali u svemu što ste postigli.

Kada se opustite, stvari će se početi poboljšavati u svim drugim područjima vašeg života, uključujući ljubav. Kada se Venera 13.03. počne odvajati od Sunca, ako ste bili u negativnoj vezi, možda ćete odlučiti da okončate stvari.

Ako vam je partner pružao podršku, pokušat ćete povratiti žar ljubavi koji ste izgubili dok ste radili na profesionalnoj karijeri.

Jarac

Mlad Mjesec u Ribama učinit će da se osjećate kao da je pritisnut veliki gumb za resetiranje vašeg života. Neke ozbiljne stvari su se događale u svim područjima života jer su Saturn, Jupiter i Pluton bili u vašem znaku posljednje dvije godine.

Mjesec i Sunce upareni zajedno bit će u harmoniji s Plutonom, koji je još uvijek u vašem znaku. Međutim, ovaj mlad Mjesec može donijeti polaganu promjenu koja djeluje kao da vam se životna snaga koja vas je napustila konačno vraća.

 

Saturn, vaš vladajući planet je u Vodenjaku, što je vaša kuća novca i može vam djelovati kao da vaše financije još uvijek nisu u redu, ali i to će se promijeniti.

Ljubav će biti vaše bogatstvo pa je vrlo važno da budete zahvalni na onome što imate. Zahvalnost će biti vaša supersila, a s poboljšanjem vašeg života na osobnoj razini, pronaći ćete energiju da budete bolji partner, ljubavnik, prijatelj i suradnik za sve u vašem životu.

 

Ribe

Vaše veze će se poboljšati, jer ćete moći voljeti ljude onako kako je za vaš znak i prirodno, bezuvjetno i bez straha. Ovaj mlad Mjesec se odvija u vašem znaku, ali sa sobom donosi energiju Jupitera, koji vama vlada.

Postoje stvari koje do nedavno niste vidjeli. Možda su to bile iluzije unutar vas samih, vašeg partnera i ostatka svijeta. Posljednjih nekoliko godina nije vam bilo lako na emotivnom planu i iz tog razloga odlučili ste potisnuti svoje osjećaje.

Venera u vašem znaku poslije mladog Mjeseca počet će se izražavati, što će predstavljati ohrabrenje koje vam je bilo prijeko potrebno.

Možda ćete se početi osjećati više u kontaktu s duhovnom stranom života, a zatim više u kontaktu sa svojom sposobnošću da volite druge bez straha da ćete biti povrijeđeni.

lovesensa/luftika


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.