‘Obiteljski festival’ na idiličnoj lokaciji: Minerska je u kolovozu domaćin četvrtog izdanja Membrain festivala

Membrain festival ili kako ga mnogi nazivaju ‘Obiteljski festival’ te ‘Festival sa srcem’, najavljuje svoje četvrto izdanje koje će se održati u uvali Minerska u Šibenskom kanalu i to od 8. do 11. kolovoza.

U najavi je preko 50 DJ-eva iz cijelog svijeta, a na tri pozornice partijaneri će slušati najbolje od DnB-a preko Global&Tropicala, Dub-a, Ragga, Dubstepa pa do Grimea i Experimentala na kvalitetnim DIY soundsystemima.

– 2018. godina bila je odlična za nas kada smo uspješno održali treće izdanje festivala. Svi skupa smo se odlično proveli i više smo nego uzbuđeni ponoviti sve to ovog ljeta. Bas će na pozornice prštati kroz opremu visoke kvalitete, a svi ljubitelji bass kulture i glazbe imat će priliku uživati u raznolikog glazbi na idiličnoj lokaciji – poručili su organizatori Membrain festivala.

Također, karte ‘Ranograbilice’ već su puštene u prodaju po cijeni od 150 kuna te vrijede za sva četiri dana festivala. Broj karata je ograničen.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.