Najzgodnija žena horoskopa: Ima tijelo boginje, lice anđela i karakter kraljice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

 

 Žena Jarac

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide naprijed često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je zacrtala nije lako.

Nevjerojatno jaka, žena Jarac može prebroditi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio uspjet će ostati sabrana i mirna i odmah će krenuti tražiti rješenje. Može se činiti hladna i rezervirana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Dio svojih ambicija spremna je žrtvovati samo zbog jednog – obitelji. Kad nije njezin dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.

Ljubavni život

U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vrijeme na besmisleni flert za kojeg zna da ne vodi nigdje. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se netko sviđa neće pustiti sudbini da odradi svoje već će uvijek svjesna svojih sposobnosti, uzeti stvari u vlastite ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi.

Partneru voli ugađati i brine se za njega zbog čega se može činiti kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu nezavisnost, odnosno neće zavisiti od partnera. Sa svojim životnim suputnikom želi biti ravnopravna, a uz njega će stajati i biti mu potpora i u najtežim trenucima. Traži nekog tko će uspjeh voljeti isto koliko i ona pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspješnosti.

Strastvena je ljubavnica voljna eksperimentirati u krevetu. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Djevici jer oni znaju prodrijeti do njezinog srca i otkriti njegovu toplu i nježnu srž i jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti zadovoljiti njezine emocionalne potrebe.

izvor: dnevno24.com


Pratite nas i na društvenim mrežama: