Majstori iluzije u subotnjem spektaklu u Spaladiumu vode vas u svijet naizgled nemogućeg

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Majstori iluzije u subotnjoj predstavi u Spaladium Areni odvest će vas u svijet naizgled nemogućeg. Igor, Timoteo, Wladimir, Gabor i Casper približit će vam svijet magije, iluzije, tajnovitosti, ali i zabave. Neponovljiva majstorska petorka kombinira napetost, neočekivane rasplete, komediju… Najbolje je da se sami uvjerite kako se iluzionisti oslobađaju okova na nemogućim mjestima, teleportiraju, smanjuju, povećavaju, barataju kartama…
Gabor Nemeth je jedan od ponajboljih svjetskih escape umjetnika; bijeg iz okova i luđačke košulje su njegova specijalnost, a u Spaladiumu će izvesti nešto po čemu će i ova naša mega dvorana ostat upamćena.

– Ova točke je nevjerojatna, motiviran sam da zadivim Splićane i da pokažem publici da ništa nije nemoguće –  kazao je Gabor.

Timoteo i Casper su prošlog vikenda u City Centru One ostavili mnogobrojne posjetitelje šoping centra bez teksta, stolovi su letjeli, kovanice su se zgužvale kao da su od papira, lebdjelo se u zraku… Timoteo  je okupio petoricu majstora iluzije, a posebno zadovoljstvo što će se u Hrvatskoj održati ovakva predstava je iskazao Casper.
– Nastupiti na velikoj pozornici s raskošnom produkcijom je poseban izazov i ovakvu predstavu u Hrvatskoj čekam godinama. Bit će ovo neponovljiva noć, ovo su sve vrsni iluzionisti i siguran sam da će publika bit oduševljena, najavio je Casper, otac dalmatinskog mađioničarstva.

Posebna je priča Igor Trifunova. Njegove iluzije je nemoguće objasniti. U Split dolazi nakon turneje po Kini, a njegove točke dat će poseban pečat ovoj večeri. Tu je i Mađioničar Wladimir, koji će moderirati predstavu, njegove zapanjujuće vještine inspirirale su najveće mađioničare na svijetu. Wladimir je ustvari inovator iluzija.

Da napomenemo, parter je rasprodan, a ulaznice se mogu kupiti u sustavu Adriaticket (i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa, uključujući štand u City Centru One) te u sustavu Croatia Tickets. Kapacitet gledališta je samo 3.000 mjesta.

(Foto: arhiva/ilustracija)


Pratite nas i na društvenim mrežama: