Otkazano je treće izdanje festivala Više Rock 'n Rolla na Obali Mora

Koronavirus utišao dobar rock’n’roll na otoku Murteru

Otkazano je treće izdanje festivala Više Rock ‘n Rolla na Obali Mora koje se ovog ljeta trebalo održati na otoku Murteru. Zbog epidemije virusa Covid-19 serijal od deset rock koncerata koji su proteklih godina popravili krvnu sliku dobre glazbe na otoku ponovno ćemo slušati tek dogodine.

– Kako se festival Više Rock ‘n Rolla na Obali Mora financirao sredstvima pet Turističkih zajednica iz općina Pirovac, Tisno i Murter-Kornati, kojima je budžet ove godine u rasulu, morali smo otkazati ovogodišnje izdanje festa. Imali smo super planove i ideje i sjajne svirke u pripremi, ali protiv globalne pandemije nismo mogli. Protekle dvije sezone festival je polučio veliki uspjeh i zadovoljstvo kako kod izvođača i organizatora tako i kod publike, i zato smo sigurni da se idućeg ljeta ponovo vidimo ispred velikih bina rock koncerata- poručuju organizatori.

Podsjetimo, festival Više Rock ‘n Rolla na Obali Mora u protekle dvije sezone odvijao se u mjestima Pirovac, Tisno, Jezera, Betina i Murter. Većina bendova imali su svoje premijerne nastupe u tim mjestima, što je potaklo veliki interes lokalne publike i turista koji su tako doživjeli nešto drugačiji glazbeni sadržaj nego je to uobičajeno  u njihovim sredinama. Neki od bendova koji su uživo svirali na festivalu su Vatra, Psihomodo Pop, TBF, Jonathan, Kawasaki 3P, Kojoti, Songkillers, Silente, Kries…

Cjelokupna ideja, organizacija i realizacija festivala proizvod je šibenskog PARK kolektiva, dugogodišnjeg aktera na lokalnoj kulturnoj sceni, koji je tijekom desetljeća aktivnog rada u Šibeniku ugostio preko 130 izvođača iz Hrvatske, Europe i svijeta te pokrenuo prepoznatljive glazbene brendove Kulturaljka, Regius i Membrain Festival.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.