Kakva iznenađenja 2021. priprema za znakove Zodijaka?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ovan

Prije mladog Mjeseca u siječnju, pokušajte donijeti odluku vezanu za neko važno pitanje. I odmah nakon mladog Mjeseca, počnite postavljati temelje novom poslu.

U travnju/aprilu prijeti opasnost. Također, budite oprezni s računalom. Ako započinjete obnovu kuće, napravite pauzu u lipnju. Provedite vikende u kolovozu/avgustu s prijateljima na zabavnim mjestima – može se dogoditi romantično poznanstvo.

Bik

2021. će biti dinamična godina. Bit ćete rastrgani između poslovnih i osobnih interesa. U ožujku nisu isključene intelektualne bitke u timu ili okršaji s voljenom osobom oko planova za budućnost.

To može dovesti do neočekivanog načina rješavanja problema. Mladi Mjesec pojačat će vašu prijemčivost i senzualnost. Do kraja ljeta tjelesna aktivnost će biti korisna. Tihi odmor koristan je u listopadu.

Blizanci

Godina će pridonijeti otkrivanju vaših sposobnosti. Veljača je ključni mjesec za donošenje odluka. Slobodno preuzmite najteže slučajeve – ako je potrebno, možete računati na podršku kolega.

U svibnju/maju partner može isplanirati stvari koje se kose s vašim planovima. Ne svađajte se s njim zbog ovoga – uskoro će se sve promijeniti. U srpnju dogovorite odmor za sebe i svoje najmilije.

Rak

Početkom godine rješavajte financijska pitanja, ali nemojte posuđivati ​​novac. Mladi Mjesec u kolovozu preusmjerit će vaše interese prema poslu i odnosima s partnerima iz inozemstva. Možda će biti potrebno putovanje.

Promjene povezane s poslom u rujnu  su dobrodošle – razmislite biste li uopće trebali sami preuzimati inicijativu. U listopadu će biti korisno baviti se sportom. Pripazite na komunikaciju, piše Atma

 

Lav

Godina obećava burna, čak neugodna ​​ iznenađenja od najmilijih ili poslovnih partnera. Ali možete neočekivano uspostaviti kontakt s onima s kojima ranije niste ostvarili međusobno razumijevanje. Glavno je djelovati u najboljem interesu cilja, neko vrijeme ostavljajući po strani ambicije i ogorčenost.

Do kraja godine, ugodna iskustva u osobnom životu povećat će vam samopoštovanje. U prosincu moguće pokretanje novog posla.

Djevica

Zvijezde su na vašoj strani! Imat ćete puno novog i neočekivanog posla, ali glavni uspjeh godine su nove veze i kontakti. Travanj je poseban mjesec kada će vam se pružiti šansa koja može igrati važnu ulogu u vašoj sudbini.

U srpnju se mogu pojaviti neočekivane smetnje pa bi sve u ovom mjesecu trebalo pažljivo planirati. Ali bolje je odgoditi važne sastanke, putovanja i prijenos informacija. U rujnu postoji šansa za ostvarenje neke stare želje.

 

Vaga

Godina će za sobom ostaviti dobar dojam ako se uspijete potpuno uroniti u posao ili osobne kreativne projekte i istodobno se riješiti spletke u timu. Na mladi Mjesec u kolovozu  dobro je posvetiti pažnju svom tijelu, zdravlju i tretmanima ljepote.

U studenom u osobnim odnosima cvjetaju ruže. Pokušajte ne kritizirati svog partnera. Dođite s nekom zanimljivom opcijom za zajednički odmor ili pozovite prijatelje.

Škorpion

Broj preuzetih obveza spriječit će vas da iskoristite nove mogućnosti. Pokušajte u svom životu dovesti stvari u red. Možda se od neke ideje mora odustati.

U ožujku nemojte imati iluzija o flertu koji je nastao. Vjerojatno će stvari krenuti naopako. Ipak, događaji u godini pomoći će vam u snalaženju u važnim pitanjima.

Strijelac

Odmah se uhvatite u koštac s najvažnijim stvarima. Zabilježite svoje odluke i dogovore. Možete promijeniti mjesto rada, napraviti potez i započeti novi posao.

U veljači pripazite što govorite i radite. Dajte svojoj djeci puno pažnje. Ljetno razdoblje je povoljno za rekreaciju na otvorenom i sportske treninge.

Jarac

U prvoj polovici godine budite oprezni u vezi s financijskim pitanjima. Ne žurite i provjerite detalje. Mladi Mjesec u listopadu  povećat će značenje komunikacije i novih informacija. Vijesti mogu iz temelja promijeniti vaše osjećaje zbog onoga što ste radili.

Na kraju godine vaša glavna briga trebala bi biti obiteljska dobrobit. Zajednički projekti, slavlja ili, ako vam vremenski uvjeti odgovaraju, izlet u prirodu.

 

Vodenjak

Ožujak i travanj mjeseci su velikog potencijala. Vodenjaci mogu imati problema s disciplinom, održavanjem tekućih poslova i obećanja. Ali što se tiče ideja, jedinstvenih rješenja i kreativnog rješavanja problema, ovo je izuzetno produktivno razdoblje.

U listopadu  će mladi Mjesec preusmjeriti vaše interese na pragmatičnije područje. Pokušajte se usredotočiti kako ne biste propustili mogućnosti koje vam dugoročno mogu donijeti dobar novac.

 

Ribe

Ove godine će se u vašem znaku pojaviti mladi Mjesec. Razmislite o svojoj budućnosti, jer od ožujka  će se novi projekti puno teže pokretati. U svibnju  i lipnju mogući su obiteljski sukobi.

Kontrolirajte svoju sebičnost, ne tražite od partnera trenutne odluke ili radnje. Za sada se bolje oslanjajte na vlastite snage i intuiciju. Sreća je u drugoj polovici godine na vašoj strani.


Pratite nas i na društvenim mrežama: