Rijetke su takve

Imate li i vi svoju najdražu djevicu? Prijateljica koju uvijek prvu pitamo za savjetFoto: Pixabay

Pouzdana i uvijek od pomoći, prijateljica djevica bit će tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Njezina kritična priroda i praktična osobnost čine je prijateljicom koja zna dati odličan savjet, ali samo kada je tražen jer ona se ne ‘petlja’ samoinicijativno u tuđe stvari, piše Zadovoljna.hr.

Također, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne.

Kada joj žele zahvaliti na pomoći, njezini prijatelji trebali bi to napraviti na diskretan način. Djevice su skeptične prema velikim gestama i glasnim iskazivanjima emocija. Više cijene jednostavne i tiše iskaze zahvalnosti.

Organizirane, pedantne i praktične djevice po prirodi su često rezervirane i pomalo sramežljive. Svim aspektima života predane su 100 posto. Lijepo, ali ponekad ih takva predanost izmori. Najbolji prijatelj za djevice je – ovan. Kada se djevica napokon odluči posvetiti sebi i zaželi se opuštanja, zarazna energija strastvenog, entuzijastičnog i živahnog avanturista ovna zasigurno će je pokrenuti.

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.