'Sve za nju'

Humanitarni projekt: Kupnjom Ivaninih ogrlica pomažete ženama oboljelima od raka dojkeFoto: Nino Radosević
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenska dizajnerica nakita Ivana Slavica Vunić dio je projekta Victorius koji je stvoren kao znak i potpora ženama oboljelih i liječenih od raka. Cilj projekta je inspirirati i nadahnuti žene na međusobnu podršku i zajedništvo, a kupnjom Ivaninih ogrlica pomažete radu udruge Sve za nju.

– Čast mi je biti dijelom ovog projekta. Kao modni dizajner, fotograf i kreativni direktor, Nicolas Dimane osmislio je koncept u kojem se prikazuju dizajn i fotografija u jednom, a cilj projekta je inspirirati i nadahnuti žene na međusobnu podršku i zajedništvo. Ogrlice u prilogu su kreacije mog brenda koji u sklopu projekta Victorious, a u suradnji s partnerima Nicolas Diamane i Udruga sve za nju, pruža podršku ženama oboljelima od raka dojke. Ogrlice su napravljene od kvalitetnog medicinskog čelika s jedinstvenim privjescima prekrasnih varijacija. Cjelokupan iznos od kupnji ogrlica odlazi u dobrotvorne svrhe udruzi ‘Sve za nju’ – kaže nam Ivana.

Ogrlice možete kupiti ovdje.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.