Gdje je danas i što radi ekipa ‘Top liste nadrealista’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

TOP LISTA NADREALISTA” bez sumnje je jedna od najpopularnijih emisija u povijesti Jugoslavije.

Posljednju epizodu u punom sastavu Nadrealisti su snimili krajem 1991. godine, a iako su neki tad otišli iz BiH, većina ih je ostala u Sarajevu proživljavajući rat sa svojim sugrađanima.

Nenadmašni skečevi koje će pamtiti generacije od Nadrealista su napravili prave zvijezde, a gdje su oni danas prenosi Radio Sarajevo.

Branko Đurić Đuro nastavio je glumačku karijeru. Glumio je u nekoliko filmova, režirao, a potom se i vratio prvoj ljubavi, glazbi. Još uvijek nastupa sa svojim bendom Bombaj štampa.

Nele Karajlić iz Sarajeva je otišao pred početak rata i nikad se nije vratio. Živi u Beogradu, a s Emirom Kusturicom i No smoking orkestrom obišao je cijeli svijet. Povremeno se bavio i glumom. Njegov pokušaj produciranja “beogradskih nadrealista” nije dobro završio. Nedavno je napisao i knjigu “Fajront u Sarajevu”.

Dado Džihan danas živi u Londonu i bavi se glazbom, skladanjem i produkcijom, dok se Zenit Đozić u Sarajevu bavi videoprodukcijom kao i Darko Ostojić Ogi. Boris Šiber je urednik na Federalnoj televiziji. Elvis J. Kurtović živi u Sarajevu i glazbeni je urednik Radija Sarajevo i kolumnist portala Radiosarajevo, dok se Davor Sučić i dalje bavi glazbom u bendu Zabranjeno pušenje.

Davor Dujmović preminuo je 1999. godine u Beogradu, a u prometnoj nesreći još 1986. smrtno je stradao Dražen Ričl Para.

IZVOR: index.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.