FOTO: Novost u salonu Beauty centar Shape: Japansko iscrtavanje obrva, ekstenzije trepavica i profesionalni makeup

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ako već dosad niste posjetili Beauty centar Shape, sad je pravo vrijeme da se zaputite prema tom salonu za uljepšavanje smještenom u Mandalini pokraj  crkve sv. Nikole.

Salon u vlasništvu Tonke Matić ponudit će vam profesionalni pristup i ugodnu atmosferu – vrijeme je da ostavite brige za sobom i opustite se!

make up marijana kuzina trepavice tonka 280316 2 (37)

U ugodno uređenom prostoru, Tonka pruža usluge manikure, pedikure, depilacije, masaže, a novost u ponudi je i sve popularnija metoda japanskog iscrtavanja obrva,ekstenzija trepavica te profesionalan Makeup za sve prigode pod kistom Marijane Kužine Žugelj- poznate hrvatske vizažistice sa dugogodišnjim iskustvom na modnoj sceni.

make up marijana kuzina trepavice tonka 280316 2 (3)

make up marijana kuzina trepavice tonka 280316 2 (6)

– Tečaj za japansko iscrtavanje obrva pohađala sam pod vodstvom Nine Hečimović, jedne od vodećih žena svijeta kad pričamo o  microblandingu. Japanska metoda obrva radi se klijenticama koje iz raznih razloga nisu zadovoljne izgledom svojih obrva, bilo da su im obrve previše počupane, pretanke, imaju loš luk ili nešto četvrto – objasnila je Tonka.

make up marijana kuzina trepavice tonka 280316 2 (18)

Inače, Japanska metoda iscrtavanja obrva spada u kategoriju polu-trajnog makeupa  te će vas osloboditi svakodnevne gnjavaže oko uređivanja obrva.

02-03-zoomed

-Dlačice se iscrtavaju posebnim nožićem kojim se pigment unosi pod kožu. Rezultat je potpuno prirodan izgled obrva iz razloga što se iscrtavanjem prati prirodan smjer rasta dlačica tako da je razlika između prirodne i iscrtane dlačice gotovo neprimjetna.
Tretman započinje konzultacijama s klijenticom, a zatim slijedi izračun simetrije obrva temeljen na ‘zlatnom rezu’. Rezultat je savršena obrva,  unikatna za svako lice – kaže Tonka.

2

page2
Sam postupak iscrtavanja je gotovo bezbolan, a traje najviše sat i pol.

-Jednom iscrtane obrve trajat će vam oko godinu dana, kolika je okvirna postojanost boja, nakon čega se samo održavaju – rekla je Tonka, a za kraj poručuje da će svaka dama koja se odluči iscrtati obrve japanskom metodom u njenom salonu na poklon  dobiti ugrađivanje ekstenzija trepavica.

Beauty centru Shape potražite na facebooku,rezervirajte na vrijeme svoj tretman i osigurajte si trenutke opuštanja nakon kojih čete zasigurno zabljesnuti u punom sjaju! na vrijeme se na svoj beauty tretman i osigurajte si trenutke opuštanja!

Sponzorirani članak


Pratite nas i na društvenim mrežama: