Nisu blizanci

Dežurna gunđala? Četiri horoskopska znaka koja se najviše žale i prigovaraju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Svi u društvu imamo barem jednu osobu koja jako voli prigovarati i prva će se požaliti kada joj nešto zasmeta. ‘Gunđanje’ je sastavni dio karaktera pojedinih horoskopskih znakova, a koji to znakovi navodno najviše prigovaraju provjerite u nastavku, piše Zadovoljna.hr.

DJEVICA

Te vječne perfekcionistice jednostavno si ne mogu pomoći. Primjećuju sve te su sposobne naći mane čak i u savršenstvu te će bez ikakvog problema ukazati na tu mane. One znaju najbolje i neće skrivati svoje mišljenje. Dapače, udijelit će ga čak i kada ih to niste ni tražili. Međutim, imajte na umu da to ne rade zato što su zlonamjerne, one tako funkcioniraju i to je dio njihovog karaktera.

RAK

I rakovi su na glasu kao prigovarači, ali također to ne rade (zlo)namjerno. Oni jednostavno ne mogu zadržati emocije u sebi. Ako im nešto smeta, odmah će se požaliti ili prigovoriti u želji da se problem što prije riješi.

ŠKORPION

Škorpioni vole biti u poziciji vođe i kada stvari izmaknu njihovoj kontroli neće se previše suzdržavati. Brutalno su iskreni i odmah će prigovoriti, a u tom naletu emocija i iskrenosti ne shvaćaju da prigovaranjem zapravo neće vratiti kontrolu u svoje ruke. Također ih jako uzruja ako im netko pokvari planove i neće stati s prigovorima dok sve opet ne bude po njihovom.

VODENJAK

Vodenjaci su veliki intelektualci koji vole dugačke rasprave u kojima mogu iznositi svoje mišljenje. Kada se požale na nešto ili prigovore, budite sigurni kako to rade baš zato što žele započeti raspravu.


Pratite nas i na društvenim mrežama: