Spaladium Backstage

‘Brkovi’ otvaraju novi koncertni prostor u SplituFoto: Screenshot

Split osjećam kao svoj grad, živo sam u Splitu,  a svaki koncert u Splitu bude pravi rock tulum, stvarno nas publika tu voli i baš sam se razveselio kad me Mario, manager banda, nazvao i rekao za ovaj nastup u Spaladium Backstage. Motivirani smo kao band da ovaj koncert  upamćen, a sad je zadatak da se Backstage napuni do vrha i da to bude koncert koji će se prepričavati – najavio je splitski koncert Šamso69, pjevač našeg najvećeg punk folk bend, zagrebačkih Brkova, koji  će nastupom 12. listopada otvoriti novi koncertni prostor u Splitu – Spaladium Backstage.

Izrasli iz pravog undergrounda Brkovi su već dugi niz godina jedno od najvažnijih i koncertno najatraktivnijih imena kompletne regije. Eksplozivna mješavina punka i hard rocka s folkom i pravom DIY filozofijom dovela je Brkove na sve najvažnije pozornice ovih prostora, od rasprodanog Doma sportova preko brojnih festivala i klubova do zastrašujuće ogromnog nastupa na beogradskom Beer Festu pred 120 tisuća ljudi. Na svom kontu bend ima šest studijskih albuma koji se i dalje mogu besplatno skinuti sa službenog weba, a posljednje izdanje, ‘Hormon sreće’, grupa je objavila prošle godine.

Mala dvorana Spaladium Arene – Spaladium Backstage – novi je koncertni prostor u Splitu koji može primiti i do tisuću ljudi, a upravo su Brkovi odabrani za premijerno predstavljanje, u subotu, 12. listopada. Spaladium Backstage svoja će vrata otvoriti u 20 sati, a početak nastupa Brkova se planira za 22 sata.

Ulaznice su već u prodaji na svim prodajnim mjestima  Adriaticketa (Tisak Media u CCO, Dancing bear, caffe bar Plava kava…) i online na www.adriaticket.com po cijeni od 60 kuna, za ograničen prvi kontigent ulaznica.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.