Zanimanja u turizmu

Volite putovanja i rad s ljudima? Steknite licencu za turističkog vodiča na Aspiri!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Visoka škola Aspira iz Splita organizira program za polaganje seminara za turističkog vodiča za Split te posebni dio za županije: Splitsko – dalmatinsku, Šibensko – kninsku, Dubrovačko – neretvansku te Zadarsku. Stručni seminari za Šibensko – kninsku županiju održat će se u periodu od 25.11. do 28.11.

Praksa kao temelj stjecanja licence

Volite putovanja i rad s ljudima, komunikativni ste, dinamični i kreativni? Tražite posao koji je ne samo dobro plaćen nego i zabavan? Postanite licencirani turistički vodič na Aspiri i priključite se dinamičnom turističkom sektoru. Današnji putnici postaju sve zahtjevniji i žele savršeno isplanirano putovanje, u čemu turistički vodiči imaju veliku ulogu. Svojim znanjem, pristupom i zanimljivim prepričavanjem turistički vodič stvara upečatljiv doživljaj destinacije koju turisti posjećuju.

Upisom seminara za turističkog vodiča na Aspiri, jamčite sebi kvalitetno zaposlenje u turizmu. Od iskusnih ćete profesionalaca imati priliku naučiti sve tajne prakse. Težište programa leži na poznavanju hrvatske baštine kroz povijest, geografiju, povijest umjetnosti, hrvatski jezik i književnost. Usmjerenost programa na praksu ogleda se i kroz terensku nastavu, gdje će polaznici steći i praktična iskustva vođenja turista.

Termini održavanja nastave i polaganja teorijskog dijela izrazito su fleksibilno postavljeni. Popodnevni termin cjelokupne nastave prilagođen je zaposlenim kandidatima. Moći ćete birati između većeg broja ispitnih rokova, po jedan tjedno. Priprema i polaganje stručnog ispita idu brzo i učinkovito uz spremne nastavne materijale, te ljubazno osoblje uvijek spremno pomoći ako što zapne.

Vrlo konkurentnu cijenu naglašavaju razne mogućnosti plaćanja: odjednom po sniženoj cijeni, na tri rate, ali i kroz obročnu otplatu do 12 rata. Upute za prijavu kandidata i više informacija o programu za turističke vodiče naći ćete na Aspirinoj web stranici.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.