Odlične naslove Stilus knjige možete pronaći na Interliberu,među njima i nekoliko svjetskih hitova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Stilus knjiga za ovaj Interliber priprema nekoliko svjetskih hitova, a među njima su domaći i strani autori.

Tu je nagrađivani svjetski bestseler Pčelar iz Alepa Christy Lefteri.  Nuri je pčelar, a njegova supruga Afra slikarica. Žive životom običnih ljudi, okruženi obitelji i prijateljima, u prelijepom sirijskom gradu Alepu – dok se ne dogodi ono najgore. Kada ratni vihor pohara njihovu zemlju i do temelja uništi njihov grad, odnijevši sa sobom sve ono što su nekoć voljeli i do čega im je bilo najviše stalo, ne preostaje im ništa doli pobjeći. Pčelar iz Alepa dosad prodan u više od milijun primjeraka i preveden na 25 jezika. Dobitnik je i nagrade The Aspen Word.

Novitet je i knjiga blogerice Ingrid Divković, Stare duše ne stare: Um, te knjigu Tišina za oči, koju je prevela Mirta Jurilj, a autor je Branko Šömen.

Stare duše ne stare prva je od triju knjiga poezije u kojoj Ingrid Divković progovara o odnosu prema suprotnom spolu, partnerskom prožimanju, platonskoj ideji ljubavi, ali i kompleksnim obiteljskim odnosima u patrijarhalnom društvu koje na vrlo krut i destruktivan način zadire u ženin emotivni svijet.

Ingrid Divković književnica je i blogerica, autorica hit-knjiga: J..e li vas ego, Knjiga za divlju ženu, Sanjari i borci te roman Živi mi se.

 Roman Tišina za oči slovensko-hrvatskoga spisatelja Branka Šömena, poznatog i kao koscenarista filma Samo jednom se ljubi redatelja Rajka Grlića (1981.), potresna je priča o pripadnicima tzv. Sonderkommanda, logorašima iz Auschwitza zaduženima za obavljanje najgorih poslova izvlačenja i spaljivanja leševa iz plinskih komora zloglasne tvornice smrti. Knjiga je nastala najprije kao filmski scenarij na nagovor autorova prijatelja, našega dvostrukog oskarovca Branka Lustiga (1932. – 2019.) i scenarij je prihvaćen u Hollywoodu, ali sam film nikada nije snimljen.

Za Interliber najavljuju i sljedeće knjige: Dani Atkins: Prijelom, Willow Rose: Ne laži mi, Joseph Sarosy, Silke Rose West: Kako pričati priče djeci, Emma Lucy Knowles: Čudotvorna moć intuicije, Antonio Neves: Prestanite živjeti na autopilotu te Theresa Cheung Claire Broad: Odgovori iz raja.

 Osjećate li se katkad izgubljeno? Kao da ste izgubili kontrolu nad vlastitim životom? Da stagnirate, privatno i poslovno? Preispitujete li često svoj život i svoje odluke? Knjiga međunarodno poznatog govornika i success coacha Antonija Nevesa, Prestanite živjeti na autopilotu, poticaj je na suočavanje sa surovom istinom o tome kako smo dospjeli tu gdje jesmo, poziv na suosjećanje, iskrenost i odgovornost prema vlastitom životu. Antonio Neves svjetski je poznati govornik, success coach i nagrađivani novinar. Redovito drži govore i predavanja diljem svijeta i vodi obuku zaposlenika u najvećim svjetskim tvrtkama kao što su Amazon, VISA, Google i sl. Više od deset godina surađivao je s najpoznatijim američkim televizijskim mrežama kao poslovni dopisnik, voditelj i producent. Antonio je prvi u svojoj obitelji završio fakultet i potom magistrirao na Sveučilištu Columbia. Voditelj je podcasta The Best Thing.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.