Prijavite se

Novost za sve iznajmljivače u gradu i županiji – Afterwork radionice #superdomaćin

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Predstavljamo vam prvu sezonu Afterwork #superdomaćin motivacijskih predavanja koja su koncipirana kao ugodna druženja nakon napornog radnog dana, uz učenje i izmjenjivanje znanja.

Radionice su namjenjene svim iznajmljivačima koji žele biti u toku s novim trendovima i tako unaprijediti poslovanje svog obiteljskog smještaja.

Centar za razvoj obiteljskog smještaja osmislio je ciklus od 7 predavanja tijekom 2021. godine, s unaprijed zadanim temama. Iznajmljivači se mogu prijaviti na pojedinačnu radionicu ili na cijeli ciklus. Cijena jedne radionice je 240 kn, a ukoliko se prijavite na cijeli ciklus, sedma radionica je gratis.

Voditeljica radionice je Ankica Ćaleta, autorica knjige Obiteljski smještaj #superdomaćin, a upravo je knjiga poslužila kao temelj za razvoj edukacija i radionica za najveću turističku obitelj, iznajmljivače obiteljskog smještaja. Ankica je također dugogodišnji iznajmljivač, a održala je i niz predavanja na temu obiteljskog smještaja.

Prva radionica, s temom „ Izazovi u turizmu 2021. – što nam donosi Covid sezona?“ zakazana je za 21. travnja 2021. godine. Predavanja će se održavati jednom mjesečno, od 18 do 20 sati, u Interpretacijskom centru Civitas Sacra, na adresi Ulica kralja Tomislava 10, Šibenik (kalelarga).

Prijaviti se možete na stranici https://obiteljskismjestaj.hr/predavanja, gdje ujedno možete pogledati i naredne teme.

Broj mjesta je ograničen pa požurite s prijavom!


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.