U Porat trgovinama opremite se i za ostale jesenske radove

Nezamjenjiv u maslinicima: STIHL tresačem uz minimalan trud oberite vaše masline

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tresač maslina jedan je od onih proizvoda kojeg kada jednom koristite teško možete zamisliti berbu bez njega. Osim što je nezamjenjiv u maslinicima, ovaj proizvod je idealan i za branje oraha, badema, pistacija i drugog sitnog voća.

Napredna tehnologija koja je urodila plodom

Razvoj uređaja za olakšavanje i ubrzavanje berbe maslina i sličnih plodova osjetljiv je zadatak,  koji je proveden u tijesnoj suradnji s korisnicima i na osnovu njihovih sugestija. Opremljeni naprednom tehnologijom, naši uređaji osiguravaju da u kratkom roku, a bez opasnosti po kvalitetu proizvoda i uz minimalan trud otresete što više maslina s grana.

Više informacija potražite na web stranici , Facebook stranici ili posjetite Porat d.o.o. trgovine na adresama:

Prodavaonica Porat d.o.o. u Šibeniku nalazi se na adresi Trg Draga 10, i otvorena je od ponedjeljka do petka od 7.30 do 19.30 sati, dok je subotom radno vrijeme od 7:30 do 13 sati.

Ovlašteni STIHL servis i trgovinu u Vodicama potražite na adresi Stablinac VIII 1, a radno vrijeme je od 7.30 do 14.30 sati te od 17 do 19.30 sati od ponedjeljka do petka, dok subotom rade od 7:30 do 13 sati. Sve informacije vezane za servis možete dobiti i pozivom na broj: 022 442 232

U trgovinama Porat d.o.o. opremite se i za ostale jesenske radove

Bilo da treba orezati stabla, ukloniti opalo lišće, oprati radne strojeve i terasu ili pripremiti vrt i ogrjevno drvo za hladne zimske dane – uz STIHL motorne pile, puhače i visokotlačne perače pripremite svoj dom, vrt i okućnicu za zimu.

Zaboravite na grablje i metle! – Upoznajte Stihl puhače

Uz STIHL puhače jesensko pospremanje i čišćenje lakše je i brže. Bez obzira na to jeste li tek pokosili travu ili je na putu teško i mokro lišće, STIHL puhači brzo uklanjaju lišće i vrtne ostatke s površina.

Broj 1 u svijetu Stihl motorne, električne i akumulatorske pile

Stihl visokotlačni perači

Bilo za privatnu uporabu ili za profesionalno čišćenje: ako želite temeljito i učinkovito ukloniti tvrdokornu nečistoću, STIHL visokotlačni čistači uvijek su dobar odabir.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.